Hozzávalók 6 db: 300 g liszt 180 ml langyos tej 1 cs szárított élesztő / 2 dkg friss 1 ek só 1 tk cukor Kb 8 ek olívaolaj Élesztőt felfuttatjuk a cukros vízben, majd a többi hozzávalóval összegyúrjuk, 1-2 órát pihentetjük. Töltelék: 1 kis hagyma Olaj 250 g darált hús Só, bors, pirospaprika, oregánó Pici víz a pároláshoz A hagymát megdinszteljük, mehet rá a hús, fűszerezzük, pici vizet öntünk alá és puhára pároljuk, pirítjuk. Kihűtjük. Ketchup Reszelt sajt Tetejére: víz, szezámmag
Sütés: 200 fokon 15-20p
Elkészítés a videóban ❤️
Cheese and meat calzone ❤️
Ingredients 6 pcs.: 300 g of flour 180 ml lukewarm milk 1 tsp dried yeast / 2 dkg fresh 1 tbsp salt 1 tsp sugar About 8 tablespoons of olive oil Yeast is stirred in the sugar water, then kneaded with the other ingredients and left to rest for 1-2 hours. Filling: 1 small onion Oil 250 g minced meat Salt, pepper, red pepper, oregano A little water for steaming Sauté the onion, add the meat, add seasoning, pour a little water under it and simmer until soft, fry. Let’s cool it down. Ketchup Grated cheese On top: water, sesame seeds