Főétel

Medvehagymás morzsával sült lazac, tejszínes-mustáros mártással ❤️😍🐟

Mindig figyelem, ha akcióban van a lazac és egyből veszek is, hogy ilyen finomságok készülhessenek belőle 😋

Hozzávalók:
2 szelet lazac
Só, bors
Olívaolaj

Lazacot lepirítjuk.

Morzsa:
1 csokor medvehagyma
6 ek panko/ sima zsemle morzsa
Só, bors, fokhagymapor
2 ek olaj
Citromhéj

Mindent az aprítóba teszünk, majd a sült lazacra simítjuk és 200 fokon kb 18 perc alatt megsütjük.

Mártás:
200 ml tejszín
1 hagyma
Vaj
Só, bors, fokhagymakrém
2 tk mustár

Miután a halat kivettük, vajat dobunk a serpenyőbe és az aprított hagymát megpároljuk, majd hozzáadjuk a többi hozzávalót és kiforraljuk.

Köretként párolt rizst adtam hozzá ❤️

Ezzel a recepttel éttermi szintű fogással lephetünk meg bárkit, vagy éppen magunk, extra erőfeszítés nélkül 😍
IG: https://www.instagram.com/p/ChfOisbIHaJ/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük