Lassan, de biztosan érkezik az eperszezon, kezdjük el gyűjteni a recepteket 😜
Hozzávalók:
6 tojás
3 ek kakaó
Negyedannyi édesítő ízlés szerint
Sütőpor/szódabikarbóna
Krém:
250 g mascarpone
400 ml 30%os tejszín
Édesítő ízlés szerint
Vanília aroma
Express zselatin
Eperzselé:
Fagyasztott eper kb 300 g
Édesítő
1 ek keményítő
Piskótához a fehérjét kemény habbá verjük, sárgáját édesítővel, kakaóval és a szódabikarbónával elkeverjük, majd jöhet bele a fehérje hab. 160 fokon nekem 15 percig sült a gáztepsiben.
Krémhez mindent összekeverünk. A piskótát két részre vágjuk, mehet rá a krém, eperzselé és a másik tészta.
IG: https://www.instagram.com/p/Cc-rsW4IKHr/