SĂŒtĂ©s nĂ©lkĂŒli csokis mogyorĂłs đâ€ïžđ„đ«
HozzĂĄvalĂłk:
250 g darĂĄlt zabkeksz
Kb 10-12 dkg olvasztott vaj
Krém:
250 g mascarpone
250 g @allnutrition.hu Nutlove Choco Hazelnut
300 ml tejszĂn
2-3 csomag habfixĂĄlĂł
1 cs Vanilin Zero
ĂdesĂtĆ ĂzlĂ©s szerint
Tetejére:
100 g cukormentes Wawel tejcsoki
100 ml tejszĂn
DarĂĄlt sĂłs mogyorĂł – szerintem szuperĂŒl ellensĂșlyozza az Ă©des Ăzt đ
A darĂĄlt kekszet az olvasztott vajjal kikeverjĂŒk Ă©s a tepsi aljĂĄba nyomkodjuk. HƱtĆbe tesszĂŒk, amĂg a krĂ©met kĂ©szĂtjĂŒk. A tejszĂnt a fixĂĄlĂłval, az Ă©desĂtĆvel Ă©s a zero vanilin cukorral habbĂĄ verjĂŒk. A mascarponet a csokis krĂ©mmel, majd ehhez jön a tejszĂn. Ez kerĂŒl a keksz alapra. Mehet ismĂ©t a hƱtĆbe. A csokit tejszĂnnel a microba tesszĂŒk, 30 mpâkĂ©nt keverjĂŒk, összesen kb 1 perc kell. Hagyjuk hƱlni Ă©s a sĂŒti tetejĂ©re öntjĂŒk, darĂĄlt sĂłs mogyival szĂłrjuk. ĂjszakĂĄra mehet a hƱtĆbe.
English recipe in comment đ
IG: https://www.instagram.com/p/CiZtBoJIQwo/