Főétel

Szaftos sertésszűz juhtúróval, aszalt szilvával és dióval ❤️

Érdemes menteni családi alkalmakra, ünnepekre vagy ha csak a hétköznapokat akarjuk feldobni 🥰

Hozzávalók:
450 g sertésszűz – vékonyra klopfolva, előtte közepén ketté nyitottam, picit bevagdostam, ez segít, hogy egy szép vékony húst kapjunk
125 g juhtúró
Durvára darált dió
Aszalt szilva
100 g feketeerdei sonka
Vaj

Sütési idő: 140 fokon kb 2,5 óra – én a végén 15 percre felvettem 180 fokra a hőfokot. Ne legyen több az idő, mert kiszárad.

Elkészítés a videóban ❤️

Juicy pork tenderloin with sheep curd, prunes and walnuts ❤️

It’s worth saving for family occasions, holidays or if you just want to brighten up the weekdays

Ingredients:
450 g pork tenderloin – thinly pounded, I cut it in half in the middle beforehand, cut it a little, this helps to get a nice thin meat
125 g of sheep curd
Coarsely ground walnuts
Prunes
100 g of Black Forest ham
Butter

Baking time: approx. 2.5 hours at 140 degrees – I increased the temperature to 180 degrees for 15 minutes at the end. Don’t spend more time because it will dry out.

Preparation in the video ❤️
IG: https://www.instagram.com/p/Cve0DKzIiiJ/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük