Mikor nemrégen Törökországban nyaraltunk nagy kedvencünk volt, én most egy kis fúzióval a ragut rá bolognai stílusban készítettem 🤗
Hozzávalók 6 db:
250-300 g liszt
75 ml langyos tej
75 ml langyos víz
1 felvert tojás – fele ment a tésztába, másik fele meg a kenéshez
1/2 cs szárított élesztő / 12 g friss
1 tk só
1,5 ek olaj
Mindent összegyúrunk és kelesztjük, majd 6 részre osztjuk és hosszú ovális formára nyújtjuk. Erre jön a bolognai ragu – nem forrón- majd a széleket behajtjuk. Reszelt sajttal szórjuk, a széleket felvert tojással kenjük, szezámmaggal szórjuk. 200 fokon 15 perc alatt megsütjük.
Elkészítési segédlet a videóban ❤️
Turkish pide or the pizza of the Turks ❤️
When we were on holiday in Turkey recently, it was a favorite of ours, and now I made the ragout in Bolognese style with a little fusion 🤗
Ingredients 6 pcs.:
250-300 g of flour
75 ml lukewarm milk
75 ml lukewarm water
1 beaten egg – half went into the dough and the other half into the spread
1/2 pack dried yeast / 12 g fresh
1 tsp salt
1.5 tbsp of oil
Everything is kneaded and leavened, then divided into 6 parts and stretched into a long oval shape. This is where the Bolognese ragu comes in – not hot – then fold in the edges. Sprinkle with grated cheese, brush the edges with beaten egg and sprinkle with sesame seeds. Bake at 200 degrees for 15 minutes.
Preparation help in the video ❤️
IG: https://www.instagram.com/p/CqVLDYMIDBX/