Régen egyik kedvenc receptem volt, kicsit újítottam rajta, tönköly pufirizs került az aljára, illetve ízletes barack ragu a tetejére és a belsejébe 😋
Hozzávalók:
1 nagy doboz light joghurt
20 g étkezési zselatin
Vanília aroma
Édesítő
200 ml tejszín
Tönköly pufirizs – DM
@allnutrition.hu Peach in Jelly
A joghurtot kikeverjük az étkezési zselatinnal, édesítővel, vanília aromával és melegíteni kezdjük. Vigyázzunk, hogy ne forrjon, majd langyosra hűtjük. A tejszínt felverjük és a joghurthoz keverjük. A tepsi aljába puffasztott rizst teszünk – ezt egy pici joghurttal elkevertem és hűtőbe tettem, így nem mozdította el a többi joghurt. A joghurtos-tejszínes keveréket az alapra ráöntjük, majd kiskanállal barack ragut teszünk bele és még kicsit el is keverjük, így lejjebb kerül. Hűtőbe tesszük minimum 3-4 órára, utána barack raguval és tönköly pufirizzsel díszítjük.
IG: https://www.instagram.com/p/ChelBchIg0D/