Hozzávalók:
550 g liszt
100 g cukor / 25 g negyedannyi édesítő
1 cs szárított élesztő
250 ml langyos tej
Csipet só
1 tojás + 1 a kenéshez
65 g puha vaj
Vanília aroma
Tészta egyik felébe 3 ek kakaó
Töltelék: @allnutrition.hu Nutlove Choco Hazelnut – 27% kedvezmény a betti20 kóddal április 11-ig ❤️
Elesztot 1 evőkanál cukorral a langyos tejben felfuttatjuk, majd a többi hozzávalóval elkeverjük. A tészta feléhez hozzáadjuk a kakaót és 1-2 órát kelesztjük.
Összeállítás a videóban ❤️
Sütés: 180 fokon 35 perc
Bicolor cake with hazelnut cream ❤️
Ingredients:
550 g of flour
100 g of sugar / sweetener
1 tsp dried yeast
250 ml lukewarm milk
Pinch of salt
1 egg + 1 for greasing
65 g soft butter
Vanilla aroma
Add 3 tablespoons of cocoa to one half of the dough
Filling: @allnutrition.hu Nutlove Choco Hazelnut
Beat the yeast with 1 tablespoon of sugar in the lukewarm milk, then mix with the other ingredients. Add cocoa to half of the dough and let rise for 1-2 hours.
Compilation in the video ❤️
Baking: 35 minutes at 180 degrees