Hozzávalók: 150 g liszt 100 g teljeskiőrlésű liszt 1/2 csomag szárított élesztő Cukor 160 ml langyos víz Só 1/4 tk sütőpor/ szódabikarbóna 1 ek étolaj Töltelék: reszelt sajt, sonka Kenéshez: fokhagymás vaj
Az élesztőt a vízben a cukorral felfuttatjuk, majd az olaj kivételével a többi hozzávalóval összegyúrjuk, mikor kezd összeállni adjuk hozzá az olajat. 1 órát kelesztjük. Olajos kézzel 8 részre osztjuk, vékonyra nyújtjuk, megszórjuk sajttal és sonkával, ráhajtjuk a széleket és újból nyújtjuk. Forró száraz serpenyőben 1-2 perc alatt megsütjük, közben fokhagymás vajjal kenjük.
Ham and cheese whole wheat naan 😍
Ingredients: 150 g of flour 100 g of wholemeal flour 1/2 packet of dry yeast Sugar 160 ml lukewarm water Salt 1/4 tsp baking powder/baking soda 1 tbsp cooking oil Filling: grated cheese, ham For spreading: garlic butter
We stir the yeast in the water with the sugar, then knead it with the rest of the ingredients except for the oil, when it starts to come together, add the oil. Let rise for 1 hour. Divide into 8 parts with oily hands, stretch thinly, sprinkle with cheese and ham, fold the edges over and stretch again. Fry in a hot, dry pan for 1-2 minutes, while brushing with garlic butter.
Sonkás sajtos teljeskiőrlésű naan 😍 Hozzávalók: 150 g liszt 100 g teljeskiőrlésű liszt 1/2 csomag szárított élesztő Cukor 160 ml langyos víz Só 1/4 tk sütőpor/ szódabikarbóna 1 ek étolaj Töltelék: reszelt sajt, sonka Kenéshez: fokhagymás vaj Az élesztőt a vízben a cukorral felfuttatjuk, majd az olaj kivételével a többi hozzávalóval összegyúrjuk, mikor kezd összeállni adjuk hozzá az olajat. 1 órát kelesztjük. Olajos kézzel 8 részre osztjuk, vékonyra nyújtjuk, megszórjuk sajttal és sonkával, ráhajtjuk a széleket és újból nyújtjuk. Forró száraz serpenyőben 1-2 perc alatt megsütjük, közben fokhagymás vajjal kenjük. Ham and cheese whole wheat naan 😍 Ingredients: 150 g of flour 100 g of wholemeal flour 1/2 packet of dry yeast Sugar 160 ml lukewarm water Salt 1/4 tsp baking powder/baking soda 1 tbsp cooking oil Filling: grated cheese, ham For spreading: garlic butter We stir the yeast in the water with the sugar, then knead it with the rest of the ingredients except for the oil, when it starts to come together, add the oil. Let rise for 1 hour. Divide into 8 parts with oily hands, stretch thinly, sprinkle with cheese and ham, fold the edges over and stretch again. Fry in a hot, dry pan for 1-2 minutes, while brushing with garlic butter. #naan#naanbread#indianfood#indian#mutimiteszel#mutimiteszel_fitt#fitfoodie#fitfood#food#foodporn#foodphotography#reels#reelsinstagram#dinner#dinnerideas#lunch#lunchideas#tgif#friday#healthylifestyle#healthyfood#healthyrecipes#bread#breadmaking#fitness#wholegrain#eatclean#eathealthy#easyrecipes#recipes#fy#fyp#foryou#foryoupage#neked