Főétel

Sertésszűz mustáros-tejszínes mártásban petrezselymes-fokhagymás krumplival és zöldbabbal ❤️

Szerintem ez egy egyszerű, de elég villantós étel, amivel el tudtunk bárkit kápráztatni 🥰 Ezzel szeretném megköszönni, hogy idén ennyien együtt főztünk, remélem jövőre is csatlakoztok és egyre többen szeretitek meg a főzést ❤️

Hozzávalók:
Kb 35 dkg sertésszűz lehártyázva, sózva, borsozva
Olívaolaj
Forró serpenyőben körbe kérgezzük, majd a sütőbe tesszük 160 fokra 8-12 percre. 5 percet állni hagyjuk, utána vágjuk.
Mártás:
Vaj
Kb 1 nagy ek liszt
2 dl alaplé leveskockából
2 dl főzőtejszín
Mustár
Krumpli: héjastól megfőzzük, de ne úgy, hogy szétessen, kb 15 perc. Utána fokhagymás vajon átpirítjuk, friss petrezselymet szórunk rá.

Elkészítés a videóban ❤️
IG: https://www.instagram.com/p/C1hHBzvIjQs/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük