Főétel

Sajttal töltött szélű pizza 😍❤️

Emlékeztek arra a bizonyos vastag szélű, de belül sajtos pizzára? Én imádtam és ezer éve ettem 😍 Így már azok is meg fogják enni, akik eddig meghagyták ezt a részt ❤️

Hozzávalók 2 db 32 cm pizzához
300 g liszt
180 ml langyos víz
1 ek cukor
1/2 friss élesztő/ 1 cs szárított
1 ek só
Olívaolaj – kb 3-4 ek

Élesztőt felfuttatjuk, majd összegyúrjuk a többi hozzávalóval és 1-2 órát pihentetjük.

Ebben az esetben nyugodtan használhatunk nyújtó fát, mivel a szélek úgyis vissza lesznek hajtva.

Sütés: 210 fokon 15-18 perc – légkeverés

Elkészítés a videóban ❤️

Cheese filled pizza 😍❤️

Do you remember that certain pizza with thick edges but with cheese on the inside? I loved it and ate it for a thousand years 😍 So even those who left this part will eat it ❤️

Ingredients for 2 32 cm pizzas
300 g of flour
180 ml lukewarm water
1 tbsp sugar
1/2 fresh yeast/ 1 tsp dried
1 tbsp salt
Olive oil – about 3-4 tbsp

Stir the yeast, then knead it with the other ingredients and let it rest for 1-2 hours.

In this case, you can safely use stretching wood, since the edges will be folded back anyway.

Baking: at 210 degrees for 15-18 minutes – air mixing

Preparation in the video ❤️
IG: https://www.instagram.com/p/CpfTMiZIFuF/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük