Nagyon puha és nagyon gyorsan fogy 😄
Hozzávalók:
Tangzhong: 50 g víz + 30 liszt zselés állagúra főzve ~ 65 fokon
400 g liszt
200 ml langyos víz
1 cs szárított élesztő/ 25 g friss
1 ek só
2 ek cukor
30 ml olaj
A hozzávalókat a Tangzhong-al összegyúrjuk, 1 órát kelesztjük.
Feltét: sajt + pizzaszósz
Sütés: 190 fokon 20 perc
Elkészítés a videoban ❤️
Pizza buns 🥰🍕
It is very soft and sells very quickly 😄
Ingredients:
Tangzhong: 50 g of water + 30 g of flour cooked to a jelly consistency at ~ 65 degrees
400 g of flour
200 ml lukewarm water
1 tsp dried yeast/ 25 g fresh
1 tbsp salt
2 tablespoons of sugar
30 ml of oil
Knead the ingredients with the Tangzhong and leaven for 1 hour.
Topping: cheese + pizza sauce
Baking: 190 degrees for 20 minutes
Preparation in the video ❤️