Promóció

Pisztáciás málnás pohárkrém Hulalaval

A Hulala habalap tökéletes tartást ad bármilyen krémnek, használhatjuk önmagában, tortakrémekhez vagy pohárdesszertekhez ❤️ Ajánlom nektek ezt a csodás desszertet nem csak karácsonykor ❤️ Minden pillanat élmény, ünnepeld meg ✨🎄 @hulalagrancucina

Hozzávalók 2 pohárhoz:
5-6 zabkeksz
300 ml Hulala habalap
50 g fehércsoki
1-2 ek pisztáciakrém
Málnás réteg (kevés cukros vízzel felfőztem, keményítővel sűrítettem, hagytam hűlni)
Csoki dísz (hűtőben dermedjen kb 1 órát)
Ropi, fehércsoki, tetszőleges díszek
IG: https://www.instagram.com/p/DDhBFMbogZv/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük