A konjac tészta elkészítése:
1. Öblítsük le meleg vízzel. Ez nem egy hagyományos száraz tészta, a képek között ezt is megtaláljátok.
2. Fokhagymát tegyünk kevés olajra, pirítsuk pár percig, majd adjuk hozzá a tésztát és pirítsuk további 3 percig.
3. Tetszőleges szósszal tálaljuk.
When I first saw it, I couldn’t believe my eyes, carbohydrate-free pasta?! And yes, konjac pasta is almost calorie-free – only 7 kcal – and it can also be consumed by people with gluten sensitivities. It works great with a sauce, mine was topped with creamy mushrooms.
Preparation of the konjac dough:
1. Rinse with warm water. This is not a traditional dry pasta, you can find it among the pictures.
2. Put garlic in a little oil, fry for a few minutes, then add the pasta and fry for another 3 minutes.
3. Serve with any sauce.
IG: https://www.instagram.com/p/Cj2fdv7onFE/