A süti elkészítéséhez ismét az ETA GUSTUS Gulliver IV gépet használtam, ami szerintem tökéletes bármilyen édesség elkészítéséhez. A habverő segített az egynemű tészta kialakításában, a számos kiegészítő mellett ez az egyik kedvencem, minden héten használom (további kiegészítők: turmix, húsdaráló, zöldség szeletelő, prés, további 2 kar stb) – hirdetés @eta_hungary
Hozzávalók:
400 g liszt
350 ml tej
2 tojás
75 g olvasztott vaj
Vanília aroma
100 g cukor
1 cs sütőpor
Fahéjas réteg:
2 ek fahéj
100 g puh vaj
100 g cukor
2 ek liszt
Tetejére:
Krémsajt/mascarpone, kevés tej és porcukor elkeverve
Sütés: 180 fokon kb 30 perc
IG: https://www.instagram.com/bettisdailykitchen/reel/DPv14KOiJpN/

 
                                     
                                    