Baromi látványos, igazi villantós kaja, amit egyszerűen elkészíthetünk ❤️ A tápértékei is nagyon jók, ketózok is bevállalhatják 😍
Hozzávalók:
1 kisebb cukkini
5 tojás
300-400 g darált hús
1 fej hagyma
1-2 gerezd fokhagyma
Fűszerek: só, bors, pirospaprika, petrezselyem
3 ek passata
Reszelt sajt
Elkészítés:
1. Cukkinit hámozzuk, vékony szeletekre vágjuk, sózzuk
2. Tepsit sütőpapírral béleljük, cukkinival kirakjuk
3. Felverjük a tojást, sózzuk, borsozzuk és a cukkinira öntjük
4. Sütés: 200 fok 15p
5. Elkészítjük a ragut: hagymát dinsztelünk, hozzáadjuk a fokhagymát, sót, borsot. Lepirítjuk a húst és pirospaprikát adunk hozzá, majd a passataval puhára főzzük, végén friss petrezselymet adunk hozzá.
6. A cukkini lepényt levesszük a sütőpapírról, sajttal szórjuk, erre jön a ragu, megint sajt és feltekerjük. Én a szebbik oldalát hagytam kívülre 😅
Fázis fotókat találtok a képek között segítségként ❤️
IG: https://www.instagram.com/p/Cg4Dfm-o4o_/