Főétel

Bakonyi sertésszűz serpenyős Gnocchival ❤️

Hozzávalók:
35 dkg sertésszűz – lehártyázva, só, bors, olívaolaj
Pirítás után sütőben 160 fokon 12 perc. Szeletelés előtt hagyjuk 5 percet pihenni.
Kb 10 dkg szalonna
1 nagy hagyma
30 dkg gomba
Só, bors, fokhagymapor, pirospaprika (mehet bele a többi fűszerrel, kifelejtettem), kakukkfű
Kb 1 dl fehérbor
2 dl víz
1 ek liszt
3 nagy ek tejföl
500 g Gnocchi – a hús serpenyőjét használtam, ebbe ment vaj és 2 dl víz, só. Miután elfőtte a vizet hagyjuk pirulni.

Elkészítési videó 2 részletben ☺️
IG: https://www.instagram.com/p/C3IBXI1ojWT/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük