sourdougbread

Újragondolt parmezános csirke sajtbundában

Egy egyszerű, de nagyszerű fogás karácsonyra, de akár a hétköznapokra is. Minden pillanat élmény, ünnepeld meg! A Gran Cucina főzőkrém segítségével könnyedén készíthetünk ínycsiklandó ételeket, amelyek a karácsonyi menü sztárjai lesznek. Krémes állaga bármilyen ételt ínycsiklandóvá varázsol. A sajtbundás csirkemell pedig sokkal szaftosabb a hagyományos paníros verziónál.

Hozzávalók:
Vékonyra klopfolt csirkemell
Só, bors
Panír: liszt, tojás, reszelt sajt
Sütés: 180 fokon 25-30 perc
Szósz:
Olívaolaj
1 hagyma
2-3 gerezd fokhagyma
Só, bors, oregánó, bazsalikom
1 tk sűrített paradicsom
1-2 merőkanál tészta főzővíz
2 dl Gran Cucina főzőkrém
50 g parmezán
Választott tészta (kb 20-25 dkg)
IG: https://www.instagram.com/bettisdailykitchen/reel/DSXUXbnCHfQ/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük