Hozzávalók:
4 db nagy buci
300 g liszt
150 ml langyos víz
1 cs szárított élesztő
1 tojás
2 ek olaj

Cukor
Kelesztés: 2×30 perc
Tetejére: tojás, sajt/ szezámmag
Sütés: 200 fokon 20 perc (alsó-felső)
Csirke:
Csirkemell filé sózva, szeletelve
Liszt, tojás (sózva),panko morzsa + parmezán
Olaj a sütéshez
Burgerbe:
Jégsaláta, majonéz + mustár, uborka, bacon stb
Suktkrumpli
Palacsinta:
200 g liszt
300 ml tej
300 ml szénsavas víz
2 tojás

Olaj (tésztába és sütéshez először)
Opcionális töltelék
IG: https://www.instagram.com/bettisdailykitchen/reel/DR7LBVViGbh/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük