Kakaós csiga:
500 g kenyérliszt
3 ek cukor
3 tojás
250 ml tej
1 cs szárított élesztő
100 g vaj
Kelesztés: 1-2 óra, plusz formázva 30 perc
Töltelék:
50 g vaj
100 g cukor
50 g kakaó
Sütés: 180 fokon kb 20 perc, frissen cukros tejjel kenjük
Kenyér:
500 g liszt
300 ml víz
1 cs szárított élesztő

Kevés cukor
Kb 30 ml olaj
Kelesztés: 1-2 óra, plusz formázva 30 perc
Sütés: 230 fokon 30 perc fedő alatt, 15 fedő nélkül (alsó-felső)
IG: https://www.instagram.com/bettisdailykitchen/reel/DRt_HUMiDZV/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük