Reméljük a hosszú hétvégén is ilyen csodás időnk lesz és a szabadban tölthetjük, ehhez pont tökéletesek ezek a mini hotdogok ❤️

Hozzávalók 18 db:
300 g liszt
125 ml tej
1 tojás
50 g puha vaj
1 ek cukor/méz
1 ek só
1 csomag szárított élesztő

Mindent összegyúrunk és 1-2 órát kelesztjük.

Töltelék szósz: Ketcup+mustár+majonéz
6 virsli, opcionálisan tehetünk bele szeletelt sajtot is
Tetejére: 1 tojássárgája és szezámmag, vagy akár a tetejére sajt

Sütés: 180 fokok kb 20 perc
IG: https://www.instagram.com/p/C4ff9grIaEH/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük