A nagyböjt következő péntekjén az egyik kedvenc vega ételemet készítettem ❤️ ízlés szerint, aki nem szereti a spenót elhagyható
Hozzávalók:
500 g gomba
Levesles spenót/ bébispenót -párolva
100 g krémsajt – én metélőhagymásat használtam
Reszelt sajt
Só, fokhagymapor
Olívaolaj
Tetejére zsemlemorzsa
Sütés: 180 fokon 25 perc
Elkészítés a videóban ❤️
Stuffed mushrooms with cream cheese and spinach 🍄🧀
On the following Friday of Lent, I made one of my favorite vegetarian dishes ❤️ according to taste, if you don’t like spinach, you can leave it out
Ingredients:
500 g of mushrooms
Spinach in soup/ baby spinach
100 g cream cheese – I used chives
Grated cheese
Salt, garlic powder
Olive oil
Top with breadcrumbs
Baking: 180 degrees for 25 minutes
Preparation in the video ❤️
IG: https://www.instagram.com/p/CqK8VN9o1XD/