Imádom az eper és a kókusz íz kombinációját, különösen ha ilyen intenzív mint ez a krém, ami a @lifelike.hu coconut cream-el készül 😍 Ne ijedjünk meg szobahőmérsékleten a krém szilárd, azonban ha meleg vízbe tesszük utána szuper állaga lesz 🥰 nem csak sütemények, de ázsiai ételek szuper kiegészítője lehet ❤️
Hozzávalók:
200 g cukor/ ennek megfelelő édesítő
120 g puha vaj
1 tojás
3 ek méz
1 cs sütőpor
300 g liszt
200 ml tej
A vajat cukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk a mézet és a tojást. Ezután jöhet bele a sütőporos liszt, végül a tej. Sütőpapíros tepsiben 180 fokon 20-25 perc alatt kisütjük.
Forgatáshoz:
400 g fagyasztott eper, cukorral/édesítővel felfőzve, turmixolva, majd ha kihűlt ebbe ea kókuszreszelékbe forgatjuk.
Krém:
1 cs vaníliás pudingpor
300 ml tej
Cukor/édesítő
@lifelike.hu coconut cream
A pudingot elkészítjük, majd langyosan hozzáadjuk a kókuszkrémet, hűtőbe tesszük, majd a sütiket kettévágjuk és közé nyomjuk a krémet.
Február 28-ig most 10% kedvezmény jár mindenre a BETTI10 kóddal ❤️
IG: https://www.instagram.com/p/CpLIzdsIVDh/