Főétel

Sajtos stangli 🥖🧀

Ezzel minden szendvics finomabb, már ha kibírjuk addig, hogy kihűljön 😜 Extra puha napokig mivel Tangzhong technikával készült ❤️

Hozzávalók:
Tangzhong: 50 ml víz + 30 g liszt – ezt zselés állagúra főzzük kb 30mp alatt, majd félre tesszük hűlni
Tészta:
Tangzhong
400 g liszt
200 ml langyos víz
2 ek cukor
10 g só
20 g friss élesztő – 1/2 csomag
30 ml olaj

Az elesztot cukorral a vízben felfuttatjuk, majd az olaj kivételével gyúrni kezdjük. A végén az olajat is beledolgozzuk. 30 percig kelesztjük, formázzuk, újabb 30 perc kelesztés. Sütés előtt vízzel kenjük és sajttal szórjuk.
190 fokon kb 20 perc alatt megsütjük.

Cheese stangli 🥖🧀

With this, every sandwich is tastier, if you wait until it cools down 😜 Extra soft for days because it is made with the thang zong technique ❤️

Ingredients:
Tangzhong: 50 ml of water + 30 g of flour – boil this to a jelly consistency in about 30 seconds, then set aside to cool
Dough:
Tangzhong
400 g of flour
200 ml lukewarm water
2 tablespoons of sugar
10 g of salt
20 g of fresh yeast – 1/2 package
30 ml of oil

Beat the yeast with sugar in the water, then start kneading, except for the oil. Finally, add the oil. Leaven for 30 minutes, shape, leaven for another 30 minutes. Brush with water and sprinkle with cheese before baking.
Bake at 190 degrees for about 20 minutes.
IG: https://www.instagram.com/p/Coe2wctIHpH/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük