Főétel

Kacsa sült balzsamecetes párolt káposztával, airfryeres krumplival 🦆💜🍟

Ne féljünk kezdőként sem ettől az ünnepi fogástól, hiszen szinte semmi munka sincs vele és mindössze 2! hozzávaló szükséges hozzá. A kacsacombot a bőrös részen egy éles késsel bevágjuk, majd erőteljesen sózzuk. Bőrrel lefelé a tepsibe tesszük és a másik oldalát is sózzuk. 220 fokon így sütjük 1 órát, majd megfordítjuk és 180 fokon további 30 percig sütjük.

Ha szerencsénk van a kisült zsírt el tudjuk tenni, akár más ételekhez vagy egy jó kis lilahagymás zsíros kenyérhez 🫢

Ugye milyen egyszerű? 😜

Roast duck with steamed cabbage in balsamic vinegar and airfryer potatoes 🦆💜🍟

Even as a beginner, don’t be afraid of this festive dish, as it requires almost no work and only 2! it needs an ingredient. Cut the duck leg on the skin side with a sharp knife, then salt vigorously. Place skin side down in the pan and salt the other side as well. Bake in this way at 220 degrees for 1 hour, then turn it over and bake at 180 degrees for another 30 minutes.

How simple is it? 😜
IG: https://www.instagram.com/p/CmWTjcsIohx/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük