Ízében egy könnyed hozzáadott cukor nélkül 😍
Hozzávalók:
250 g darált zabkeksz
Kb 10-12 dkg olvasztott vaj
Krém:
250 g mascarpone
250 g @allnutrition.hu Nutlove Choco Hazelnut
300 ml tejszín
2-3 csomag habfixáló
1 cs Vanilin Zero
Édesítő ízlés szerint
Tetejére:
100 g cukormentes Wawel tejcsoki
100 ml tejszín
Darált sós mogyoró – szerintem szuperül ellensúlyozza az édes ízt 😉
A darált kekszet az olvasztott vajjal kikeverjük és a tepsi aljába nyomkodjuk. Hűtőbe tesszük, amíg a krémet készítjük. A tejszínt a fixálóval, az édesítővel és a zero vanilin cukorral habbá verjük. A mascarponet a csokis krémmel, majd ehhez jön a tejszín. Ez kerül a keksz alapra. Mehet ismét a hűtőbe. A csokit tejszínnel a microba tesszük, 30 mp—ként keverjük, összesen kb 1 perc kell. Hagyjuk hűlni és a süti tetejére öntjük, darált sós mogyival szórjuk. Éjszakára mehet a hűtőbe.
Ne feledjétek augusztus 1-ig 2️⃣5️⃣% kedvezmény ➡️ betti20 ❤️
IG: https://www.instagram.com/p/CgoaLg-oreW/