400 g tarját bepácolunk és hűtőbe tesszük pár órára. Pác: só, bors, pirospaprika, kömény, fokhagymakrém, 1 ek mustár, kb 100 ml sör.
1 hagymát megdinsztelünk, rádobunk 800 g savanyú káposztát párolódni – előtte átmostam – köménnyel ízesítettem.
Összeállítás a videóban, sütési idő 190 fokon 45 perc, sütőpapír nélkül további 10 perc.
Ribs marinated in beer on a bed of sauerkraut, airfryered with spicy potatoes
Marinate 400 g of ribs and put them in the fridge for a few hours. Marinade: salt, pepper, red pepper, cumin, garlic cream, 1 tablespoon of mustard, about 100 ml of beer.
Sauté 1 onion, add 800 g of sauerkraut to steam – I washed it beforehand – seasoned with cumin.
Assembly in the video, baking time at 190 degrees 45 minutes, another 10 minutes without baking paper.