Főétel

Extra szaftos lusta “lasagne” 😜

A legjobb benne, hogy a teteje ropogós belül pedig extra krémes 😍 Kell ennél jobb?

Hozzávalók:
300 g főtt spagetti
Besamel – kb 800 ml tej, 50 g vaj, 3-4 ek liszt, só, bors, fokhagymakrém
Bolognai ragu 500 g darált húsból
Parmezán
Reszelt sajt

Sütés: 180 fokon grill funkció kb 15-20 perc

Elkészítés a videoban ❤️

Extra juicy lazy „lasagne” 😜

The best thing about it is that the top is crispy and the inside is extra creamy 😍 Do you need better than that?

Ingredients:
300 g of cooked spaghetti
Bechamel – about 800 ml milk, 50 g butter, 3-4 tbsp flour, salt, pepper, garlic cream
Bolognese ragout from 500 g of minced meat
Parmesan
Grated cheese

Baking: grill function at 180 degrees for about 15-20 minutes

Preparation in the video ❤️

@bettisdailykitchen

Extra szaftos lusta “lasagne” 😜 A legjobb benne, hogy a teteje ropogós belül pedig extra krémes 😍 Kell ennél jobb? Hozzávalók: 300 g főtt spagetti Besamel – kb 800 ml tej, 50 g vaj, 3-4 ek liszt, só, bors, fokhagymakrém Bolognai ragu 500 g darált húsból Parmezán Reszelt sajt Sütés: 180 fokon grill funkció kb 15-20 perc Elkészítés a videoban ❤️ Extra juicy lazy „lasagne” 😜 The best thing about it is that the top is crispy and the inside is extra creamy 😍 Do you need better than that? Ingredients: 300 g of cooked spaghetti Bechamel – about 800 ml milk, 50 g butter, 3-4 tbsp flour, salt, pepper, garlic cream Bolognese ragout from 500 g of minced meat Parmesan Grated cheese Baking: grill function at 180 degrees for about 15-20 minutes Preparation in the video ❤️ #ebéd #ebédötlet #pasta #pastalover #spaghetti #lasagna #lasagne #italianfood #easyrecipes #recipes #recipeoftheday #recipevideo #juicy #crispy #lunch #lunchtime #lunchideas #weekend #comfortfood #food #foodporn #foodstagram #foodphotography #foodblogger #healthyfood #healthylifestyle #healthyrecipes #yummy #delicious #mutimiteszel #fy #fyp #foryou #foryoupage #neked

♬ Italian Tarantella – Italian Restaurant Music of Italy

IG: https://www.instagram.com/p/CoPh4AfIxcN/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük