Kenyér

Fokhagymás-petrezselymes-sajtos csavart, tejfölös mártogatóval 🧀🧄🥖

Nincs más teendő, mint körülülni és megenni, nálatok mennyi idő alatt fogyna el? 🤣

Tészta:
500 g liszt
1/2 friss élesztő vagy szárított
240 ml langyos víz
1 ek cukor
1 ek só
50 g olaj
Oregánó @toldifuszer

Élesztőt felfuttatjuk és a többi hozzávalóval összegyúrjuk. 1-2 órát kelesztjük.

Töltelék:
70 g puha vaj
2-3 gerezd fokhagyma/fokhagymakrém

Petrezselyem @toldifuszer
Reszelt sajt

Összeállítás a videóban, a végén a kimaradt vajas keverékkel kentem, a tetejére ízlés szerint kerülhet parmezán.

Sütési idő: 180 fokon 25 perc

Garlic-parsley-cheese twist with sour cream dip 🧀 🥖

There’s nothing else to do but sit around and eat, how long would it take for you to run out? 🤣

Dough:
500 g of flour
1/2 fresh yeast or dried
240 ml lukewarm water
1 tbsp sugar
1 tbsp salt
50 g of oil
Oregano

Stir in the yeast and mix with the rest of the ingredients. Let rise for 1-2 hours.

Filling:
70 g soft butter
2-3 cloves of garlic/garlic cream
Salt
Parsley
Grated cheese

Assembly in the video, at the end I spread it with the left out butter mixture, you can add parmesan on top if you like.

Baking time: 25 minutes at 180 degrees

@bettisdailykitchen

Fokhagymás-petrezselymes-sajtos csavart, tejfölös mártogatóval 🧀🧄🥖 Nincs más teendő, mint körülülni és megenni, nálatok mennyi idő alatt fogyna el? 🤣 Tészta: 500 g liszt 1/2 friss élesztő vagy szárított 240 ml langyos víz 1 ek cukor 1 ek só 50 g olaj Oregánó Élesztőt felfuttatjuk és a többi hozzávalóval összegyúrjuk. 1-2 órát kelesztjük. Töltelék: 70 g puha vaj 2-3 gerezd fokhagyma/fokhagymakrém Só Petrezselyem Reszelt sajt Összeállítás a videóban, a végén a kimaradt vajas keverékkel kentem, a tetejére ízlés szerint kerülhet parmezán. Sütési idő: 180 fokon 25 perc Garlic-parsley-cheese twist with sour cream dip 🧀 🥖 There’s nothing else to do but sit around and eat, how long would it take for you to run out? 🤣 Dough: 500 g of flour 1/2 fresh yeast or dried 240 ml lukewarm water 1 tbsp sugar 1 tbsp salt 50 g of oil Oregano Stir in the yeast and mix with the rest of the ingredients. Let rise for 1-2 hours. Filling: 70 g soft butter 2-3 cloves of garlic/garlic cream Salt Parsley Grated cheese Assembly in the video, at the end I spread it with the left out butter mixture, you can add parmesan on top if you like. Baking time: 25 minutes at 180 degrees #recipesoftiktok #snack #snacktime #partyfood #food #foodstagram #foodporn #foodphotography #foodblogger #healthyfood #healthylifestyle #healthyrecipes #easyrecipes #recipes #reelsinstagram #reels #recipevideo #video #dinner #dinnerideas #lunch #lunchtime #baking #bakinglove #ebéd #vacsora #mutimiteszel #mutimitsütsz #delicious #yummy #fy #fyp #foryou #foryoupage #neked

♬ Pinocchio – Mimmo Mirabelli

IG: https://www.instagram.com/p/CoXBPgFINaX/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük