Nincs más teendő, mint körülülni és megenni, nálatok mennyi idő alatt fogyna el? 🤣
Tészta:
500 g liszt
1/2 friss élesztő vagy szárított
240 ml langyos víz
1 ek cukor
1 ek só
50 g olaj
Oregánó @toldifuszer
Élesztőt felfuttatjuk és a többi hozzávalóval összegyúrjuk. 1-2 órát kelesztjük.
Töltelék:
70 g puha vaj
2-3 gerezd fokhagyma/fokhagymakrém
Só
Petrezselyem @toldifuszer
Reszelt sajt
Összeállítás a videóban, a végén a kimaradt vajas keverékkel kentem, a tetejére ízlés szerint kerülhet parmezán.
Sütési idő: 180 fokon 25 perc
Garlic-parsley-cheese twist with sour cream dip 🧀 🥖
There’s nothing else to do but sit around and eat, how long would it take for you to run out? 🤣
Dough:
500 g of flour
1/2 fresh yeast or dried
240 ml lukewarm water
1 tbsp sugar
1 tbsp salt
50 g of oil
Oregano
Stir in the yeast and mix with the rest of the ingredients. Let rise for 1-2 hours.
Filling:
70 g soft butter
2-3 cloves of garlic/garlic cream
Salt
Parsley
Grated cheese
Assembly in the video, at the end I spread it with the left out butter mixture, you can add parmesan on top if you like.
Baking time: 25 minutes at 180 degrees