baking

4 féle ízű focaccia lepény

Hozzávalók:
470 g liszt
360 ml víz
1 cs szárított élesztő
1 ek cukor
1/2 ek só
3 ek olívaolaj

Kelesztés: 2 óra

1 íz:
Paradicsomszósz
Olívaolaj
Só, bors, oregano
Fokhagyma
Tetejére:
Parmezán és paprika

2 íz:
Olívaolaj
Fokhagyma
Só, bors, pirospaprika
Petrezselyem
Tetejére:
Feta és lilahagyma

3 íz:
Pesto
Mozarella
Paprika

4 íz:
Olívaolaj
Fokhagyma
Só, bors, pirospaprika
Petrezselyem
Tetejére:
Sajt és lilahagyma

Sütés: 180 fokon kb 30 perc (alsó- felső)
IG: https://www.instagram.com/p/DDRtfUdIov6/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük