Snack

Virslis kifli 🌭 🥖

Ha nincs kedvetek szendvicset gyártani reggel, ez tökéletes megoldás, mert csak vinni kell, miután előző este megsütöttétek 🤗 Már ha magad belőle 😜 Extra puha napokig mivel Tangzhong technikával készült ❤️

Hozzávalók 6 db:
Tangzhong: 50 ml víz + 30 g liszt – ezt zselés állagúra főzzük kb 30mp alatt, majd félre tesszük hűlni
Tészta:
Tangzhong
400 g liszt
200 ml langyos víz
2 ek cukor
10 g só
20 g friss élesztő – 1/2 csomag
30 ml olaj
Töltelék:
Virsli, mustár, ketchup
Tetejére sajt

Az élesztőt cukorral a vízben felfuttatjuk, majd az olaj kivételével gyúrni kezdjük. A végén az olajat is beledolgozzuk. 30 percig kelesztjük, összeállítjuk a videó alapján, még a sütő melegszik pihentetjük. Sütés előtt vízzel kenjük, sajttal szórjuk
190 fokon kb 15-20 perc alatt megsütjük.

Sausage rolls 🌭 🥖

If you don’t feel like making a sandwich in the morning, this is the perfect solution, because you just have to bring it after you baked it the night before 🤗 As long as you eat it 😜 Extra soft for days because it’s made with the Tangzhong technique ❤️

Ingredients 6 pcs.:
Tangzhong: 50 ml of water + 30 g of flour – boil this to a jelly consistency in about 30 seconds, then set aside to cool
Dough:
Tangzhong
400 g of flour
200 ml lukewarm water
2 tablespoons of sugar
10 g of salt
20 g fresh yeast – 1/2 package
30 ml of oil
Filling:
Hot dogs, mustard, ketchup
Top with cheese

The yeast is mixed with sugar in the water, then we start kneading, except for the oil. Finally, add the oil. Let it rise for 30 minutes, assemble it according to the video, let it rest while the oven is heating up. Before baking, brush with water and sprinkle with cheese
Bake at 190 degrees for about 15-20 minutes.

@bettisdailykitchen

Virslis kifli 🌭 🥖 Ha nincs kedvetek szendvicset gyártani reggel, ez tökéletes megoldás, mert csak vinni kell, miután előző este megsütöttétek 🤗 Már ha magad belőle 😜 Extra puha napokig mivel Tangzhong technikával készült ❤️ Hozzávalók 6 db: Tangzhong: 50 ml víz + 30 g liszt – ezt zselés állagúra főzzük kb 30mp alatt, majd félre tesszük hűlni Tészta: Tangzhong 400 g liszt 200 ml langyos víz 2 ek cukor 10 g só 20 g friss élesztő – 1/2 csomag 30 ml olaj Töltelék: Virsli, mustár, ketchup Tetejére sajt Az élesztőt cukorral a vízben felfuttatjuk, majd az olaj kivételével gyúrni kezdjük. A végén az olajat is beledolgozzuk. 30 percig kelesztjük, összeállítjuk a videó alapján, még a sütő melegszik pihentetjük. Sütés előtt vízzel kenjük, sajttal szórjuk 190 fokon kb 15-20 perc alatt megsütjük. Sausage rolls 🌭 🥖 If you don’t feel like making a sandwich in the morning, this is the perfect solution, because you just have to bring it after you baked it the night before 🤗 As long as you eat it 😜 Extra soft for days because it’s made with the Tangzhong technique ❤️ Ingredients 6 pcs.: Tangzhong: 50 ml of water + 30 g of flour – boil this to a jelly consistency in about 30 seconds, then set aside to cool Dough: Tangzhong 400 g of flour 200 ml lukewarm water 2 tablespoons of sugar 10 g of salt 20 g fresh yeast – 1/2 package 30 ml of oil Filling: Hot dogs, mustard, ketchup Top with cheese The yeast is mixed with sugar in the water, then we start kneading, except for the oil. Finally, add the oil. Let it rise for 30 minutes, assemble it according to the video, let it rest while the oven is heating up. Before baking, brush with water and sprinkle with cheese Bake at 190 degrees for about 15-20 minutes. #tangzhong #tangzhongmethod #bread #breadmaking #breadbaking #kenyér #mutimiteszel #mutimitsütsz #easyrecipes #recipes #recipeoftheday #baker #hotdog #bakersofinstagram #food #foodie #instafood #foodphotography #foodporn #healthyfood #healthylifestyle #healthyrecipes #homebaking #sandwich #foodblogger #sausage #ketchup #yummy #delicious #yummyfood #fy #fyp #foryoupage #foryou #recipesoftiktok #recipesforyou #pusztuljonforyouba #nekedbelegyen

♬ I Can Feel It v3 – Nick Sena and Danny Echevarria

IG: https://www.instagram.com/p/CsGdH8LIAOP/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük