Az inspirációt a Spagetti alla Puttanesca adta, viszont nekem szardella helyett tonhal, petrezselyem helyett friss bazsalikom került bele. Szuper finom és gyorsan megvan ❤️
Hozzávalók:
1 tonhal konzerv
1 nagy fej vöröshagyma
Olívaolaj
Só, bors
1 gerezd fokhagyma
Kb 10 szem fekete olíva apróra vágva
5-600 ml üveges passata – az én kedvencem a San Fabio @pennymagyaro
Friss bazsalikom
250 g spagetti
Parmezán a tetejére
A hagymát apróra vágjuk, olajon dinszteljük. Hozzáadjuk a fokhagymát, majd a tonhalat és a többi hozzávalót, végül a friss bazsalikomot. Tálaláskor parmezánnal szórtam 😍
Jól jönne ebédre? 😘
IG: https://www.instagram.com/p/CiR4lUCopMW/