Most a @medhusagreat gluténmentes kenyérlisztjét tesztelteltem, egy szuper extra sajtos pizza készült belőle. A hagyományos lisztes verziót is megtaláljátok a leírásban.
Hozzávalók:
200 g @medhusagreat gluténmentes kenyérliszt / 200 g liszt
180 g langyos víz / 150 g langyos víz
Cukor
2 dkg élesztő
5 g só
30 ml olívaolaj
Az élesztőt a cukros vízben felfuttatjuk, majd összegyúrjuk. 1 órát pihentetjük.
További Hozzávalók:
Reszelt sajt
Sűrített paradicsom
Parmezán
Sonka
Mozzarella
Tipp: olívaolajos kézzel formázzuk
Sütés: alap – 210 fokon 8p, feltettel plusz 220 fokon kb 5p
Elkészítés a videóban ❤️
Stuffed extra cheese gluten-free pizza 🍕🍅🧀
Now I tested the gluten-free bread flour of @medhusagreat, it made a super extra cheese pizza. You can also find the traditional flour version in the description.
Ingredients:
200 g @medhusagreat gluten-free bread flour / 200 g flour
180 g lukewarm water / 150 g lukewarm water
Sugar
2 dkg of yeast
5 g of salt
30 ml of olive oil
The yeast is dissolved in the sugar water and then kneaded. Leave to rest for 1 hour.
Additional Ingredients:
Grated cheese
Tomato purée
Parmesan
Ham
Mozzarella
Tip: shape with hands with olive oil
Baking: basic – at 210 degrees for 8 minutes, with toppings at 220 degrees for about 5 minutes
Preparation in the video ❤️
IG: https://www.instagram.com/p/Cs3eA3JI-Lk/