hirdetes

Töltött csirkecomb krumplipürével és házi kovászos uborkával

| Mi nagyon gyakran fogyasztunk gombát a családban, hiszen könnyen beszerezhető, egészséges, alacsony a kalória tartalma és bármilyen ételt nagyon finommá varázsol. Most ismét az egyik kedvenc gombás ételünket mutatom meg, ami nagyon egyszerűen készül, látványos és szerintem sok dícséretet fogunk érte kapni.

Hozzávalók:
4 db egész csirkecomb
Olívaolaj/zsír
1 hagyma
Fokhagyma
Só, bors, kakukkfű
300 g csiperke
2 zsemle
Kb 2-3 dl tej
2 tojás
Pirosarany
Kenéshez: olaj és csirkefűszer
Sütés: 185 fokon fólia alatt 1 óra, fólia nélkül további 30 perc

Nektek mi a kedvenc gombás ételetek?
IG: https://www.instagram.com/bettisdailykitchen/reel/DO5sr_EiEHz/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük