Hozzávalók:
270 g liszt / zabliszt
220 g vaj
100 g porcukor / 25 g negyedannyi édesítő
A porcukrot a liszttel elkeverjük, majd a hideg vajjal elmorzsoljuk – én bele szoktam reszelni ☺️ Sütőpapíros tepsibe nyomkodjuk. Ezt megkentem az @allnutrition.hu Frulove Plum szilvás krémmel. Amennyiben friss szilvát használnátok, akkor cukorral főzzétek fel, majd keményítővel sűrítsétek.
Tető:
100 g barnacukor / 25 g negyedannyi édesítő
130 g liszt / zabliszt
40 g aprószemű zab
Fahéj
115 g vaj
Mindent elmorzsoljuk és a süti tetejére szórjuk.
Sütés: 180 fokon 55p
Inspo: @dolcefarniente_hun ❤️
IG: https://www.instagram.com/p/Chulm20IAmW/