Emlékeztek arra a bizonyos vastag szélű, de belül sajtos pizzára? Én imádtam és ezer éve ettem 😍 Így már azok is meg fogják enni, akik eddig meghagyták ezt a részt ❤️
Hozzávalók 2 db 32 cm pizzához
300 g liszt
180 ml langyos víz
1 ek cukor
1/2 friss élesztő/ 1 cs szárított
1 ek só
Olívaolaj – kb 3-4 ek
Élesztőt felfuttatjuk, majd összegyúrjuk a többi hozzávalóval és 1-2 órát pihentetjük.
Ebben az esetben nyugodtan használhatunk nyújtó fát, mivel a szélek úgyis vissza lesznek hajtva.
Sütés: 210 fokon 15-18 perc – légkeverés
Elkészítés a videóban ❤️
Cheese filled pizza 😍❤️
Do you remember that certain pizza with thick edges but with cheese on the inside? I loved it and ate it for a thousand years 😍 So even those who left this part will eat it ❤️
Ingredients for 2 32 cm pizzas
300 g of flour
180 ml lukewarm water
1 tbsp sugar
1/2 fresh yeast/ 1 tsp dried
1 tbsp salt
Olive oil – about 3-4 tbsp
Stir the yeast, then knead it with the other ingredients and let it rest for 1-2 hours.
In this case, you can safely use stretching wood, since the edges will be folded back anyway.
Baking: at 210 degrees for 15-18 minutes – air mixing
Preparation in the video ❤️