Főétel Kenyér

Sajttal töltött szélű pizza 😍❤️

Emlékeztek arra a bizonyos vastag szélű, de belül sajtos pizzára? Én imádtam és ezer éve ettem 😍 Így már azok is meg fogják enni, akik eddig meghagyták ezt a részt ❤️

Hozzávalók 2 db 32 cm pizzához
300 g liszt
180 ml langyos víz
1 ek cukor
1/2 friss élesztő/ 1 cs szárított
1 ek só
Olívaolaj – kb 3-4 ek

Élesztőt felfuttatjuk, majd összegyúrjuk a többi hozzávalóval és 1-2 órát pihentetjük.

Ebben az esetben nyugodtan használhatunk nyújtó fát, mivel a szélek úgyis vissza lesznek hajtva.

Sütés: 210 fokon 15-18 perc – légkeverés

Elkészítés a videóban ❤️

Cheese filled pizza 😍❤️

Do you remember that certain pizza with thick edges but with cheese on the inside? I loved it and ate it for a thousand years 😍 So even those who left this part will eat it ❤️

Ingredients for 2 32 cm pizzas
300 g of flour
180 ml lukewarm water
1 tbsp sugar
1/2 fresh yeast/ 1 tsp dried
1 tbsp salt
Olive oil – about 3-4 tbsp

Stir the yeast, then knead it with the other ingredients and let it rest for 1-2 hours.

In this case, you can safely use stretching wood, since the edges will be folded back anyway.

Baking: at 210 degrees for 15-18 minutes – air mixing

Preparation in the video ❤️

@bettisdailykitchen

Sajttal töltött szélű pizza 😍❤️ Emlékeztek arra a bizonyos vastag szélű, de belül sajtos pizzára? Én imádtam és ezer éve ettem 😍 Így már azok is meg fogják enni, akik eddig meghagyták ezt a részt ❤️ Hozzávalók 2 db 32 cm pizzához 300 g liszt 180 ml langyos víz 1 ek cukor 1/2 friss élesztő/ 1 cs szárított 1 ek só Olívaolaj – kb 3-4 ek Élesztőt felfuttatjuk, majd összegyúrjuk a többi hozzávalóval és 1-2 órát pihentetjük. Ebben az esetben nyugodtan használhatunk nyújtó fát, mivel a szélek úgyis vissza lesznek hajtva. Sütés: 210 fokon 15-18 perc – légkeverés Elkészítés a videóban ❤️ Cheese filled pizza 😍❤️ Do you remember that certain pizza with thick edges but with cheese on the inside? I loved it and ate it for a thousand years 😍 So even those who left this part will eat it ❤️ Ingredients for 2 32 cm pizzas 300 g of flour 180 ml lukewarm water 1 tbsp sugar 1/2 fresh yeast/ 1 tsp dried 1 tbsp salt Olive oil – about 3-4 tbsp Stir the yeast, then knead it with the other ingredients and let it rest for 1-2 hours. In this case, you can safely use stretching wood, since the edges will be folded back anyway. Baking: at 210 degrees for 15-18 minutes – air mixing Preparation in the video ❤️ #pizza #pizzalover #pizzalovers #mutimiteszel #mutimitsütsz #italianfood #napoli #easyrecipes #recipes #baking #bakinglove #baker #delicious #yummy #yummyfood #food #foodie #foodporn #foodphotography #healthyfood #foodblogger #instafood #recipevideo #reelsinstagram #reels #pizzanapoletana #eathealthy #ebéd #lunchtime #lunch #fy #fyp #foryou #foryoupage #neked #recipesoftiktok

♬ Caramello – Rocco Hunt & Elettra Lamborghini & Lola Indigo

IG: https://www.instagram.com/p/CpfTMiZIFuF/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük