Főétel

Ropogós házi kenyér 🍞🥖

Egy kedves követőm külön kérésére elhoztam nektek, hogy is készül nálunk a mindennapi szendvicsek alapja

Hozzávalók:
300 g liszt
1 cs szárított élesztő
150 ml langyos víz
30 ml olaj
10 g só
Pici cukor
Tetejére nagyszemű só – opcionális

Először 1-2 órát kelesztjük, utána a tepsibe, még emlékszik a sütő.

Sütés: 210 fokon légkeveréssel fedő alatt 30 perc, majd újból vízzel spriccelve fedő nélkül további 15 perc

A videoban látható @hortobagyikonyha késre az 50%-os akción felül most további 3000 Ft kedvezmény a betti1 kóddal (Kárpát és Pannónia késekre) ❤️

Crispy homemade bread 🍞🥖

At the special request of a dear follower, I brought you how the base of our everyday sandwiches is made

Ingredients:
300 g of flour
1 tsp dried yeast
150 ml lukewarm water
30 ml of oil
10 g of salt
A little sugar
Top with coarse salt – optional

First, let it rise for 1-2 hours, then put it in the pan, until the oven is heating.

Baking: 30 minutes at 210 degrees (fan) under the lid, then sprayed with water again without the lid for another 15 minutes
IG: https://www.instagram.com/p/CzJTUQkIu6J/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük