Ezzel minden szendvics finomabb, már ha kibírjuk addig, hogy kihűljön 😜 Extra puha napokig mivel Tangzhong technikával készült ❤️
Hozzávalók 6 db: Tangzhong: 50 ml víz + 30 g liszt – ezt zselés állagúra főzzük kb 30mp alatt, majd félre tesszük hűlni Tészta: Tangzhong 400 g liszt 200 ml langyos víz 2 ek cukor 10 g só 20 g friss élesztő – 1/2 csomag 30 ml olaj Sós réteg – csak összekeverjük néz sül a kifli 1 ek só 50 g liszt 80 g víz
Az élesztőt cukorral a vízben felfuttatjuk, majd az olaj kivételével gyúrni kezdjük. A végén az olajat is beledolgozzuk. 30 percig kelesztjük, formázzuk, újabb 30 perc kelesztés. Sütés előtt vízzel kenjük. 190 fokon kb 15 perc alatt megsütjük. Rácsurgatjuk a sós tésztát és további 2 percig sütjük.
Retro salty bread 🥖
This makes every sandwich tastier, even if you wait until it cools down 😜 Extra soft for days because it’s made with the Tangzhong technique ❤️
Ingredients 6 pcs.: Tangzhong: 50 ml of water + 30 g of flour – boil this to a jelly consistency in about 30 seconds, then set aside to cool Dough: Tangzhong 400 g of flour 200 ml lukewarm water 2 tablespoons of sugar 10 g of salt 20 g of fresh yeast – 1/2 package 30 ml of oil Salty layer – just mix and see if the muffins are fried 1 tbsp salt 50 g of flour 80 g of water
The yeast is mixed with sugar in the water, then we start to knead it, except for the oil. Finally, add the oil. Leaven for 30 minutes, shape, leaven for another 30 minutes. Brush with water before baking. Bake at 190 degrees for about 15 minutes. Place the salt dough on a griddle and bake for another 2 minutes.
Retro sós stangli 🥖 Ezzel minden szendvics finomabb, már ha kibírjuk addig, hogy kihűljön 😜 Extra puha napokig mivel Tangzhong technikával készült ❤️ Hozzávalók 6 db: Tangzhong: 50 ml víz + 30 g liszt – ezt zselés állagúra főzzük kb 30mp alatt, majd félre tesszük hűlni Tészta: Tangzhong 400 g liszt 200 ml langyos víz 2 ek cukor 10 g só 20 g friss élesztő – 1/2 csomag 30 ml olaj Sós réteg – csak összekeverjük néz sül a kifli 1 ek só 50 g liszt 80 g víz Az élesztőt cukorral a vízben felfuttatjuk, majd az olaj kivételével gyúrni kezdjük. A végén az olajat is beledolgozzuk. 30 percig kelesztjük, formázzuk, újabb 30 perc kelesztés. Sütés előtt vízzel kenjük. 190 fokon kb 15 perc alatt megsütjük. Rácsurgatjuk a sós tésztát és további 2 percig sütjük. Retro salty bread 🥖 This makes every sandwich tastier, even if you wait until it cools down 😜 Extra soft for days because it’s made with the Tangzhong technique ❤️ Ingredients 6 pcs.: Tangzhong: 50 ml of water + 30 g of flour – boil this to a jelly consistency in about 30 seconds, then set aside to cool Dough: Tangzhong 400 g of flour 200 ml lukewarm water 2 tablespoons of sugar 10 g of salt 20 g of fresh yeast – 1/2 package 30 ml of oil Salty layer – just mix and see if the muffins are fried 1 tbsp salt 50 g of flour 80 g of water The yeast is mixed with sugar in the water, then we start to knead it, except for the oil. Finally, add the oil. Leaven for 30 minutes, shape, leaven for another 30 minutes. Brush with water before baking. Bake at 190 degrees for about 15 minutes. Place the salt dough on a griddle and bake for another 2 minutes. #tangzhong#tangzhongmethod#bread#breadmaking#breadbaking#kenyér#mutimiteszel#mutimitsütsz#easyrecipes#recipes#recipeoftheday#baker#bakery#bakersofinstagram#food#foodie#instafood#foodphotography#foodporn#healthyfood#healthylifestyle#healthyrecipes#homebaking#homecooking#foodblogger#tgif#friday#yummy#delicious#yummyfood#fy#fyp#foryoupage#recipesoftiktok#recipesforyou#pusztuljonforyouba#nekedbelegyen