Gyerekkoromban a paradicsomleves volt a mumusom, nagyon nem szerettem 🫢 viszont ezt a verziót még az is szeretni fogja, aki egyébként nem 😄
Hozzávalók:
1 kg paradicsom
25 dkg koktélparadicsom
1 hagyma
1 fej fokhagyma
Olívaolaj
Só, bors, oregánó
Sütés: 200 fokon kb 40 perc
Utána a fokhagymát kinyomjuk a héjából és mindent a lével együtt turmixolunk.
Hozzáadok még:
500 ml alaplé – zöldségleves kockából
200 ml tejszín – picit hagytam a díszítéshez
Bazsalikom
Parmezán
Mellé: sajtos magvas szénhidrátcsökkentett kenyér
Ki próbálja ki? 🍅
Parmesan Italian fried tomato soup 🍅🇮🇹
Tomato soup was not my favorite when I was a child, I really didn’t like it but even those who don’t like it will love this version 😄
Ingredients:
1 kg of tomatoes
25 dkg cherry tomatoes
1 onion
1 head of garlic
Olive oil
Salt, pepper, oregano
Baking: at 200 degrees for about 40 minutes
Then we squeeze the garlic and blend everything with the juice.
I will also add:
500 ml stock – vegetable soup cube
200 ml cream – I left a little for decoration
Basil
Parmesan
Side dish: low-carb bread with cheese and seeds
Who will try it? 🍅