Ropogós héjas burgonya:
8-10 kisebb burgonya
Pác: olívaolaj, só, bors, fokhagyma, pirospaprika, chili
Főzési idő: 20 perc – legyen puha
Sütési idő: 200 fokon 30-45 perc – attól függően mennyire legyen ropogós
Tipp: ha hagyjuk kihűlni a főtt krumplit szebben egyben maradnak, úgy akár egy mártogatós mellé is szuper 🤗
Now I’ve brought you a super side dish idea that you can even eat on its own 😍
Potatoes with crispy skins:
8-10 small potatoes
Marinade: olive oil, salt, pepper, garlic, red pepper, chili
Cooking time: 20 minutes – it should be soft
Baking time: 30-45 minutes at 200 degrees – depending on how crispy it should be
Tip: if you let the boiled potatoes cool down, they stay together better, so it’s great even with a dip 🤗
IG: https://www.instagram.com/p/Co4kz4sIaMd/