Főétel

Krémsajtos-spenótos töltött gomba 🍄🧀

A nagyböjt következő péntekjén az egyik kedvenc vega ételemet készítettem ❤️ ízlés szerint, aki nem szereti a spenót elhagyható

Hozzávalók:
500 g gomba
Levesles spenót/ bébispenót -párolva
100 g krémsajt – én metélőhagymásat használtam
Reszelt sajt
Só, fokhagymapor
Olívaolaj
Tetejére zsemlemorzsa

Sütés: 180 fokon 25 perc

Elkészítés a videóban ❤️

Stuffed mushrooms with cream cheese and spinach 🍄🧀

On the following Friday of Lent, I made one of my favorite vegetarian dishes ❤️ according to taste, if you don’t like spinach, you can leave it out

Ingredients:
500 g of mushrooms
Spinach in soup/ baby spinach
100 g cream cheese – I used chives
Grated cheese
Salt, garlic powder
Olive oil
Top with breadcrumbs

Baking: 180 degrees for 25 minutes

Preparation in the video ❤️
IG: https://www.instagram.com/p/CqK8VN9o1XD/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük