Főétel

Ki szereti a ropogós vékony tésztás pizzát? 😍🍕 Egy szuper sütési módot mutatok hozzá, amit ezentúl tuti használni fogtok ❤️

Pizza tészta arányok 2 db:
300 g liszt
180 g langyos víz
Cukor
2 dkg friss élesztő
4-6 ek olívaolaj + kenéshez

Kelesztési idő: min 1 óra – előtte olívaolajjal kenjük, ez segíteni fog, hogy ne ragadjon mikor formázzuk.

Sütés serpenyőben: mindenképp először közepesen legyen forró, a végén legyen magas, hogy lepiruljon az alja mielőtt sütőbe megy.

Sütőben: 230 fokon kb 10p

Elkészítés a videóban ❤️

Who loves crispy thin crust pizza? 😍🍕 I’ll show you a great baking method that you will definitely use from now on ❤️

Pizza dough proportions for 2 pieces:
300 g of flour
180 g lukewarm water
Sugar
2 dkg fresh yeast
4-6 tbsp olive oil + for greasing
Salt

Rising time: at least 1 hour – brush with olive oil beforehand, this will help it not stick when shaped.

Frying in a pan: make sure it is medium hot at first, then high at the end so that the bottom browns before going into the oven.

In the oven: about 10 minutes at 230 degrees

Preparation in the video ❤️
IG: https://www.instagram.com/p/CvSkjZGowhM/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük