Főétel

Juhtúrós-póréhagymás karaj tekercs bacon bundában, bébirépa ágyon sütve 🥕🥓🍖

Ha lusták vagyunk köretet készíteni akkor ezt nagyon fogjuk szeretni ❤️ szaftos, ízes és egészséges 😍 sóval óvatosan a bacon és a juhtúró miatt 😉

Hozzávalók:
400 g sertés karaj – nekem 5 szelet volt benne
125 g juhtúró + 1 ek tejföl + 1/3 póréhagyma – ezekből készül a töltelék
Bacon szeletek
Frissen őrölt színes bors
450 g fagyasztott bébirépa (előző éjszaka hűtőbe tettem) + 2/3 póréhagyma + só, bors, fokhagymapor, olívaolaj – ezek kerülnek alá

Sütés: 180-200 fok 50-60p – sütő függő

Elkészítés a videóban ❤️
IG: https://www.instagram.com/p/CfBqXs0IBkl/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük