Kiváló maradékmentő a megmaradt sonkához, de simán szánhatunk belőle erre a célra ❤️
Hozzávalók:
125 ml langyos tej
1/2 cs szárított élesztő / 12,5 g friss
300 g liszt
10 g só
1 ek cukor
50 g puha vaj
1 tojás + 1 tojás a kenéshez
Élesztőt cukros tejben felfuttatjuk, majd a többi hozzávalóval összegyúrjuk és 1 órát pihentetjük.
Töltelék:
Kb 150-200 g füstölt főtt sonka
1 főtt tojás
1 ek torma
2 ek majonéz
Ezeket krémesre turmixoljuk.
Apróra vágott újhagyma
Reszelt sajt
Két tojással kenés között 30 percet pihentessük.
Sütés: 170 fokon 30 perc
Elkészítés a videóban ❤️
Easter ham cream cake 🤩❤️
It’s an excellent leftover saver for leftover ham, but you can easily use some of it for this purpose ❤️
Ingredients:
125 ml lukewarm milk
1/2 tsp dried yeast / 12.5 g fresh
300 g of flour
1 tbsp sugar
10 g salt
50 g soft butter
1 egg + 1 egg for spreading
Yeast is stirred in sugared milk, then kneaded with the other ingredients and left to rest for 1 hour.
Filling:
About 150-200 g of smoked cooked ham
1 boiled egg
1 tbsp horseradish
2 tablespoons of mayonnaise
Blend them until creamy.
Finely chopped spring onion
Grated cheese
Allow to rest for 30 minutes between brushing with two eggs.
Baking: 170 degrees for 30 minutes
Preparation in the video ❤️