Főétel Promóció

Fokhagymás-petrezselymes-sajtos csavart, tejfölös mártogatóval 🧀🧄🥖

Nincs más teendő, mint körülülni és megenni, nálatok mennyi idő alatt fogyna el? 🤣

Tészta:
500 g liszt
1/2 friss élesztő vagy szárított
240 ml langyos víz
1 ek cukor
1 ek só
50 g olaj
Oregánó @toldifuszer

Élesztőt felfuttatjuk és a többi hozzávalóval összegyúrjuk. 1-2 órát kelesztjük.

Töltelék:
70 g puha vaj
2-3 gerezd fokhagyma/fokhagymakrém

Petrezselyem @toldifuszer
Reszelt sajt

Összeállítás a videóban, a végén a kimaradt vajas keverékkel kentem, a tetejére ízlés szerint kerülhet parmezán.

Sütési idő: 180 fokon 25 perc

Garlic-parsley-cheese twist with sour cream dip 🧀 🥖

There’s nothing else to do but sit around and eat, how long would it take for you to run out? 🤣

Dough:
500 g of flour
1/2 fresh yeast or dried
240 ml lukewarm water
1 tbsp sugar
1 tbsp salt
50 g of oil
Oregano

Stir in the yeast and mix with the rest of the ingredients. Let rise for 1-2 hours.

Filling:
70 g soft butter
2-3 cloves of garlic/garlic cream
Salt
Parsley
Grated cheese

Assembly in the video, at the end I spread it with the left out butter mixture, you can add parmesan on top if you like.

Baking time: 25 minutes at 180 degrees
IG: https://www.instagram.com/p/CoXBPgFINaX/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük