Hirdetés | Ehhez a klasszikus francia brunch recepthez az Eleplant Kenhetően Lágy termékét fogom használni, ami 100%-ban növényi alapú és pálmaolajmentes. A krémes állagát leginkább a gluténmentes zabitalnak köszönheti. Sokoldalúan használható: kenhetősége miatt elsősorban péksütikhez, illetve
hideg és melegszendvicsekhez ajánlom, de főzéshez, pirításhoz vagy akár sütéshez is remek választás. Nem csak a vegánok kedvence lesz ❤️

Hozzávalók:
Eleplant Kenhetően Lágy
1 tk liszt
1-1,5 dl tej
Só, bors
Sonka
Reszelt sajt
Dijoni mustár
Kenyér

Sütés 180 fokon még megpirul
IG: https://www.instagram.com/bettisdailykitchen/reel/DQB8axpCPxo/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük