Főétel

Citromos-fokhagymás-parmezános csirkecomb ❤️

Friss salátával és pita kenyérrel ettük, de bármilyen körettel csodás és omlós 🥰

Hozzávalók:
500 g csirkecomb filé
50 ml olívaolaj
1/2 citrom leve
1 ek méz
4 gerezd fokhagyma
1 ek pirospaprika
1 ek hagymapor
1/2 ek oregano
Chili pehely – opcionális
Só, bors
Kb 50 g parmezán

A pácból hagyjunk a végére a kenéshez. Pácolási idő 1-2 óra minimum, de éjjelre a legjobb.

Sütés: 200 fokon 30 perc
Airfryerben is készülhet: 180 fokon kb 15 perc

Elkészítés a videóban ❤️

Lemon-garlic-parmesan chicken thighs ❤️

We ate it with a fresh salad and pita bread, but it’s wonderful and crumbly with any side dish

Ingredients:
500 g chicken thigh fillet
50 ml of olive oil
Juice of 1/2 lemon
1 tablespoon of honey
4 cloves of garlic
1 tbsp red pepper
1 tbsp onion powder
1/2 tsp oregano
Chili flakes – optional
Salt pepper
About 50 g of Parmesan

Leave the marinade until the end for spreading. Pickling time is 1-2 hours minimum, but overnight is best.

Baking: 200 degrees for 30 minutes
It can also be prepared in an Airfryer: approx. 15 minutes at 180 degrees

Preparation in the video ❤️
IG: https://www.instagram.com/p/Cr0W1oooDgl/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük