Alap:
270 g szénhidrátcsökkentett liszt – lehet helyette zabliszt, tönköly vagy akár sima
220 g vaj
25 g negyedannyi édesítő
Ezeket összemorzsoljuk, majd Sütőpapíros tepsibe nyomkodjuk. Erre kenünk az @allnutrition.hu Frulove Almás fahéjas kréméből.
Morzsa:
40 g aprószemű zab
130 g szénhidrátcsökkentett liszt – ezt is tudjuk igény szerint helyettesíteni
25 g negyedannyi édesítő
Fahéj
115 g vaj
Ezeket is elmorzsoljuk és a tetejére szórjuk.
Sütés: 180 fokon 55 perc
Január 13-ig 25% kedvezmény az @allnutrition.hu webshopban a betti20 kóddal 🛍️
Apple cinnamon crumble pie 🥧🍎
Basis:
270 g low-carb flour – you can replace it with oat flour, spelled flour or even plain flour
220 g of butter
25 g of a quarter amount of sweetener
Crumble them together and press them into a baking tray lined with parchment paper. We apply @allnutrition.hu’s Frulove Almás cinnamon cream on it.
Crumb:
40 g of small-grain oats
130 g low-carb flour – we can also substitute this as required
25 g of a quarter amount of sweetener
Cinnamon
115 g of butter
We also crumble these and sprinkle them on top.
Baking: 180 degrees for 55 minutes
Until January 13, 25% discount in the @allnutrition.hu webshop with the code betti20 🛍️
IG: https://www.instagram.com/p/Cm87CegIdVC/