Speculatius cookie 🍪
112 g puha vaj
165 g barnacukor
2 tojássárgája
128 g speculatius krém – dm, Aldi
125 g liszt
1 nagy csipet szódabikarbóna
A cukrot habosra keverjük a puha vajjal, majd hozzáadjuk a tojássárgáját és tovább keverjük. Hozzáadjuk a krémet, elkeverjük, majd végül a szódabikarbónás lisztet. Lágy lesz a tészta, de ne adjunk hozzá lisztet pluszba. Sütőpapíros tepsibe kanalazzuk -16 db- majd 180 fokon 10-11 perc alatt kisütjük, hagyjuk kihűlni.
The best biscuits I have ever baked ❤️ If you are bored of gingerbread at Christmas or would like to try something new, I definitely recommend it 😍 Extra Christmas treat ❤️
Speculatius cookie 🍪
112 g soft butter
165 g of brown sugar
2 egg yolks
128 g speculatius cream – dm, Aldi
125 g of flour
1 large pinch of baking soda
Mix the sugar with the soft butter until foamy, then add the egg yolk and continue mixing. Add the cream, mix, and finally the flour with baking soda. The dough will be soft, but do not add extra flour. Scoop 16 pieces into a baking tray lined with baking paper, then bake at 180 degrees for 10-11 minutes and let cool.
IG: https://www.instagram.com/p/CmeIz0EoeWZ/